Tule kuoroon

Tule mukaan kuoroon! Yhdessä meillä on mukavaa Tämä keskiviikkoiltaisin klo 18 – 21.

Laulamme kevyttä ja klassista kuoromusiikkia eri aikakausilta. Olemme laulanet Kaj Chydeniuksen ja Kim Kuusen kappaleita, Mia Makaroffin ja Juha Holman Harjun Laululle säveltämiä kuoroteoksia ja perinteisempää kuoromusiikkia P.J.Hannikaiselta, Erkki Melartinilta ja Otto Kotilaiselta. Harjun Laulu tilaa myös säännöllisesti sävelyksiä nykysäveltäjiltä ja viimeksi kantaesitimme Saima Hyökin teoksen En kaipaa toiseen aikaan juhlakonsertissamme syksyllä 2021. Viimeiset kaksi vuotta olemme keskittyneet rytmimusiikkiin. Nyt ohjelmistoa suunnitellaan uuden johtajan kanssa.

Suhtaudumme harjoitteluun intohimoisesti ja olemme valmiita kokeilemaan kaikkea uutta kuoromme kehittämiseksi. Tavoittelemme terveesti ja kauniisti soivaa kuoroa, joka uskaltaa heittäytyä erilaisiin haasteisiin.

Kuoromme sydämen asia on myös laulamisen ilon välittäminen eteenpäin. Kuoro on tuottanut kaksi Laulusta voimaa -yhteislaululevyä ja niihin kuuluvat sanavihkot. Kaksi viimeisintä ulkomaanmatkamme teimme Kiinaan Shanghaihin vuonna 2016 ja Sveitsiin vuonna 2017.

Tule tutustumaan ja kuuntelemaan meitä harjoituksiin! Järjestämme syyskauden alussa maksuttoman kuorokoulun kolmena keskiviikkoiltana 21.8.- 4.9.2024 klo 18.00 – 19.15. Harjoituspaikkamme on Jyväskylän kristillinen opisto Kuokkalassa, osoite Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Opistolla on iso pysäköintipaikka ja pyöräparkki. Opistolle pääsee myös linja-autolla numero 15 ja 19.

Jos haluat lisätietoja, ole yhteydessä puheenjohtaja Kirsi Suokkaaseen, puh. 0407290443 tai sähköpostilla pj@harjunlaulu.fi.

Tule mukaan!